Vinshop

Vinshop

Hos l’lefantino kan du bestille udsøgte og autentiske italienske vine ud af huset til fordelagtige priser. Vores aktuelle take away udvalg fremgår herunder, hvor du også har mulighed for at bestille online. Alternativt er du velkommen til at ringe på +45 43 69 25 94 fra kl. 10:00 alle dage. Eller du kan skrive en e-mail til INFO@LLEFANTINO.DK med dine ønsker.

Vine sendes fragtfrit ved køb over kr. 1.000,- ellers pålægges et leveringsgebyr på kr. 125,- Vine kan afhentes gratis på restaurantens adresse efter 17:00.​I så fald noteres” til afhentning” i adressefeltet. Vi kontakter dig, når vinen er klar til afhentning.

Kampagnevine

Valpolicella Val dei Molini, Valpolicella doc fl. 125,-

Saftig og dejlig rødvin med noter af friske røde frugter og en behagelig rund smag. Vinen er medium kraftig og kan med fordel nydes til lette og medium kraftige kødretter, fx kalve- eller svinekød, herunder især Saltimbocca, eller oksekød uden for dominerende sauce og tilbehør.

Custoza Terre in Fiore – Custoza doc [ØKOLOGISK] fl. 95,-

Frisk og charmerende frugtig økologisk hvidvin. Vinen har en imødekommende sprødhed, der gør den lækker både med og uden mad til. Generelt en lækker allround hvidvin til de klassiske italienske forretter.

Hvidvin

Catarratto Ramarro, Terre Siciliane igt fl. 73,-

Frugtig og charmerende hvidvin med let sødme. Lækker til lette retter som pizza, salater, hvid fisk, skaldyr eller lyst kød.

Verdicchio Le Rovole, Castelli di Jesi Clasico doc fl. 89,-

Forfriskende mild og crispy hvidvin. Lækker til lette retter som pizza, salater, hvid fisk, skaldyr eller lyst kød.

Pinot Grigio Montmes, Vigneti delle Dolomitti igt fl. 129,-

Frugtig og blød halvtør klassiker. Lækker til lette retter med salater, fisk, skaldyr eller lyst kød.

Vermentino Telave, Sardegna doc fl. 119,-

Tør, sprød og medium fyldig hvidvin. Generel god allround hvidvin. Især lækker til fisk og skaldyr.

Rødvin

– Vini Speciali –

Sette Vigne, Vini Italia fl. 129,-

Unikt blend af de 7 største druer fra de 7 største områder i Italien. Et must for vininteresserede. Dekanteres i 2 timer og serveres v/16 grader. Oplev dernæst hvordan vinen udvikler sig i glasset i takt med temperaturen stiger.

– Sicilien –

Syrah Ramarro, Terre Siciliane igt fl. 73,-

Saftig og charmerende rødvin med god frugt og let sødme. Lækker til lette retter som pizza og pasta eller charcuteri.

Nero d’Avola Solea, Sicilia doc fl. 99,-

Kraftig og fyldig rødvin med god frugt og pæn sødme. Lækker både til pizza/pasta og til tungere retter fx med oksekød.

– Alto Adige / Südtirol –

Pinot Noir Montmes, Vigneti delle Dolomitti igt fl. 189,-

Høj syre og friske frugtige noter gør vinen frisk og tør med stor elegance. Lækker til lette retter, både pizza/pasta, salater og lette kødretter, fx kalv.

Pinot Noir “Buchholz” Castelfeder, Alto Adige doc fl. 249,-

Fadlagret ”Villagevin” der leder tankerne i retning af stor rød Bourgogne (blot til en brøkdel af prisen). Charmerende blød og rund vin med stor dybde og elegance. Lækker til lette kødretter fx kalv, fjerkræ eller sågar magert oksekød, hvor sauce og tilbehør er til den milde side.

Rødvin

– Piemonte –

Toto Cascina Radice, Piemonte doc fl. 99,-

Lokalt blend af Barbera, Cabernet og Merlot. En tør saftig rødvin med god frugtig dybde. Lækker til pizza/pasta og lette kødretter.

Barbera Cascina Radice, Piemonte doc fl. 89,-

Saftig og elegant Barbera med medium syre og nydelige noter af friske røde frugter. Lækker til pizza/pasta og lette kødretter.

Barbera d’Asti Caporala, Asti docg fl. 109,-

Saftig og medium kraftig Barbera med god balance mellem friskhed og stor smag. God allround vin, både til pizza/pasta og kød generelt.

Barbera d’Asti Il Tempo Che Passa, Asti docg fl. 259,-

Stor stor rødvin. Her er både power, blødhed, elegance og kompleksitet på en og samme tid. Vinen har en flot tør profil, der suppleres af en lækker vaniljesødme fra den lange fadlagring i eftersmagen. Her skal der store kraftige retter, fx oksekød, and, eller kraftige lammeretter til. Alternativt gør som Italienerne og nyd den som mediationsvin.

Barbera d’Asti La Perla, Nizza docg fl. 359,-

Den absolutte top af Barbera. Bedre kan det ikke blive. Stor tung kraftig rødvin med lang fadlagring fra det lille subområde Nizza i hjertet af Piemonte. Masser af power og tannin. Fantastisk til store bøffer og smagfulde lammeretter, men langt hen ad vejen bare en oplevelse i sig selv.

– Toscana –

Rosso di Montepulciano Poggio Salvi, Toscana doc fl. 149,-

Tør rødvin med god frugtig charme. Medium kraftig med god kompleksitet. Et rimelig sofistikeret glas til dem som elsker at rejse i Toscana. Lækker til både pizza/pasta og medium kraftige kødretter.

Vino Nobile di Montepulciano Poggio Salci, Toscana docg fl. 239,-

Brunelloens relativt ukendte fætter. I Piemonte foretrækker de lokale ofte selv at drikke Vino Nobile. Dels fordi vinen ofte er mere frisk og levende i glasset, dels fordi den fås til langt lavere priser ift. kvaliteten sammenlignet med Brunello. Lækker allroundvin til de fleste kødretter.

– Veneto –

Valpolicella Corte Guala, Valpolicella doc fl. 129,-

Saftig og charmerende klassiker med dejlig blødhed og god power. En relativt fylde Valpolicella lavet på det traditionelle blend af de lokale druer Corvina, Rondinella og Molinara. Beskeden fadlagring tilfører vinen dybde uden at kompromittere den imødekommende friskhed. Lækker allround vin, der klæder det meste.

– Puglia –

Primitivo Nimbo, Puglia igt fl. 99,-

Blød og rund rødvin med pæn frugtig dybde og let sødme. Charmerende dejlig og
imødekommende. Lækker til pizza/pasta, de fleste typer af oksekød, samt klassiske danske retter som fx and og flæskesteg.

Salice Salentino Riserva Lena, Puglia doc fl. 129,-

Blød og rund rødvin med god fylde, masser af smag, pæn power og let sødme. Her er man ikke i tvivl om, at man er i Italien. Lækker til de fleste typer af okse- og svinekød, samt klassiske danske retter som fx and og flæskesteg.

Bestil vin​